Consumenten

Woekerpolissen en gesjoemel met voedsel, dit zijn slechts twee voorbeelden van issues waar consumenten mee te maken kunnen krijgen. Maar consumenten hebben ook de macht om bepaalde producten niet meer aan te schaffen of producenten en leveranciers aan te schrijven. Op die manier kunnen consumenten meehelpen de wereld een beetje beter te maken. Wij helpen daar graag een handje bij.

‘Om onze impact te vergroten en nog meer concrete resultaten te behalen voor consumenten waren we op zoek naar een nieuwe benadering en verdergaande werkwijze voor onze campagnes. Hiervoor kwamen we uit bij Agnes en Ingrid van Bureau Tij. We hebben hier twee keer een tweedaagse training gevolgd met collega’s van diverse afdelingen. Dat is ons goed bevallen! De door Agnes en Ingrid gepresenteerde en doorgesproken campagnecyclus passen we al enige tijd toe bij de Consumentenbond en het heeft zelfs al geleid tot de eerste resultaten.’

Heleen Lansu, Programmamanager bij de Consumentenbond

CAMPAGNE TRAINING

Consumentenbond

Voor verschillende teams van de campagne en communicatie afdeling van de Consumentenbond verzorgden we een campagnetraining.

CAMPAGNE ADVIES

Stoere Vrouwen

Voor Stoere Vrouwen gaven wij feedback op het campagneplan voor de cosmeticacampagne.

CAMPAGNE TRAINING

Woonbond

Op de landelijke huurdersdag van de Woonbond verzorgden wij een workshop campagne voeren.