Milieu

Onze eerste samenwerking was in de strijd tegen de komst van twee nieuwe kolencentrales in de Eemshaven. Vanaf dat moment hebben we voor verschillende milieu-organisaties gewerkt.

"De structuur van de training was heel helder. Ik heb nu beter inzicht in welke stappen ik moet nemen bij het ontwikkelen van een campagne'.

CAMPAGNE TRAINING & EVALUATIE

Greenpeace Nederland

Voor medewerkers van verschillende afdelingen organiseerden wij voor Greenpeace Nederland diverse campagne trainingen. Ook voerden we voor Greenpeace en de Adessium Foundation een impact evaluatie uit die de effecten van de oceanencampagne in West Afrika in kaart brengt.

“Deze cursus was niet zoals andere cursussen. Door de creatieve en enthousiaste aanpak echt van deze tijd”


CAMPAGNE TRAINING, COACHING & UITVOERING

Milieudefensie

Voor medewerkers van verschillende afdelingen organiseerden wij voor Milieudefensie een campagnetraining. Ook begeleidden we een van de campagneleiders in een langdurig strategietraject. Voor een van de strategische partnerschappen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Green Livelihoods Alliance, schreven en coördineerden we een onderdeel van het inceptierapport.

CAMPAGNE TRAINING

Natuur en Milieufederaties

Voor medewerkers van verschillende afdelingen van de Natuur en Milieufederaties organiseerden wij een campagne workshop.

"Useful and inspiring"

CAMPAGNE TRAINING

Greenpeace International

Vanaf 2014 hebben we voor Greenpeace Internationaal tientallen campaigners, communicatiemedewerkers, persvoorlichters, fondsenwervers en actiecoördinatoren getraind in het ontwikkelen en voeren van campagnes. Speciaal voor Greenpeace Internationaal ontwikkelden we een driedaagse basis campagnetraining. De training (in het Engels) vond meestal plaats in Amsterdam, maar we verzorgden de training ook in Johannesburg en Jakarta. We hebben ook een aantal Greenpeace campaigners opgeleid om de training binnen de organisatie zelf te verzorgen.